Partnerji

V podjetju Adin, se poleg razvoja programske opreme ukvarjamo tudi z razvojem strojne opreme, implementacijo celovitih rešitev za naše naročnike ter vzdrževanjem implementiranih rešitev. Da lahko dosegamo tako širok spekter storitev in produktov že vrsto let sodelujemo s partnerji, s katerimi na trgu nastopamo močnejši, celoviti in hitro odzivni. Nekaj naših partnerjev vam predstavljamo v nadaljevanju.
TSMEDIA

S podjetjem TSMEDIA celostno sodelujemo na področju digitalnega sporočanja. S pomočjo njihove izkušene ekipe skupaj ustvarjamo nove produkte in poslovne izzive.

RAING

Z nenehnim izobraževanjem in izpopolnjevanjem znanj ekipe poskrbi, da sledijo svetovnim smernicam IT industrije, znanjo prisluhniti našim željam in razvijajo rešitve, ki so nam pisane na kožo. Ker se zavedamo da je IT eden ključnejših segmentov v poslovanju podjetja, naše storitve pa so brez dobre IT podpore takorekoč onemogočene, zaupamo podjetju, ki nam je pri vseh naših potrebah vedno pomagalo, svetovalo in skupaj z nami realiziralo rešitev.

MAPREL

Maprel, programiranje in elektronika, s svojim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami so nam v veliko pomoč pri "low-level" programiranju, svetovanju pri izboru najprimernejše strojne opreme in podpori pri zahtevnejših projektih.

AERIUM

Podjetje se ukvarja z razvojem visokotehnoloških rešitev na področju elektronike, s svojim znanjem nam svetujejo pri izboru primernih rešitev, materialov za izgradnjo DS sistemov, pripravljajo nam elektroniko s katero v naše DS sisteme vključujemo interakcijo, torej razne senzorje, s katerimi v naš sistem enostavneje vključujemo uporabnika.

MAGLES

Družinsko podjetje Magles je podjetje s 50-letno tradicijo proizvodnje pohištva po naročilu. Dolgoletne izkušnje, visoko kakovostni materiali in najsodobnejša tehnologija nam omogočajo oblikovanje in izdelavo najzahtevnejših kosov. Skupaj z njimi razvijamo in postavljamo razne prodajne pulte "shop in shope" ter ostalo opremo v katero vkomponiramo naše digitalne medije.

ELPRO Križnič

Elpro Križnič je proizvodno, storitveno in trgovsko elektro podjetje. Delujejo na drugih področjih kovinske industrije. Skupaj s pomočjo najsodobnejše CAD/CAM programske opreme razvijamo izdelke, kater nato tudi z njihovimi proizvodnimi kapacitetami udejanjamo.

COOLOMAT

Coolomat Sp. z o.o., partner iz Poljske, s katerimi skupaj razvijamo "prodajne avtomate", Coolomat je avtomatiziran elektronsko upravljan sistem, prilagojen za shranjevanje hrane, ki daje strankam možnost prevzema vsakodnevnih nukupov, kupljenih preko spleta.

IDISEC - XTRIM

Tuj partner, ki proizvaja razne varovalne sisteme za elektronske izdelke, tako elektronske kot mehanske, uporabljamo njihove rešitve, ter jih povezujemo v naš sistem DSMA, s katerim nudimo obiskovalcem/gostom interakcijo, naročniku pa popolno varnost, nadzor in poenostavitev dispečiranja informacij.

Nazaj na vrh